top of page

O nama

Ciljevi: 

- odlična ponuda

- najbolje cijene

- brza usluga

 

 

Cilj je postići optimalan izbor sportske opreme po pristupačnim cijenama te uspostaviti suradnju s plivačkim i vaterpolo klubovima u Slavoniji i šire.

Pokušavamo postići obostaranu komunikaciju između klubova i trgovine te kvalitetom usluge i ponude omogućiti što kvalitetniji izbor.

 

Veliku pozornost dajemo klubovima koji se bave sportovima u vodi. Vaterpolo i Plivanje prvenstveno, a zatim ostali vodeni sportovi. SB sport je postao distributer klubske opreme za plivanje i vaterpolo renomiranog proizvođača FINIS.  

 

 

 

Tvrtka SB sport j.d.o.o. osnovana je 03.04.2014. godine s ciljem prodaje sportske opreme, a naročito plivačke i vaterpolo opreme koja do sada nije bila zastupljena u Slavonskom Brod-u. 

 

Trgovina je smještena u prostoru novosagrađenih sportskih bazena Slavonski Brod na glavnom ulazu.

U svojih 20-tak m2 smješten je veliki izbor plivačkih naočala, sportskih kupaći, opreme za plivanje i vaterpolo renomiranih svjetskih proizvođača kao što su FINIS, HEAD, SPEEDO.

 

 

 

 

 

Sukladno potrebama kupaca postepeno budemo proširivali asortiman. Nastojimo što više imati u ponudi artikle koji su najviše potrebni, a svojom kvalitetom, dizajnom i cijenom pristupačni.

 

Suradnja je s slijedećim proizvođačima: HEAD, Speedo, MARES, MIKASA, MALMSTEN, ARENA te mnogi drugi koji će po potrebi biti u asortimanu.

 

Nadamo se da budemo ispunili Vaša očekivanja.

 

Obratite nam se s povjerenjem,

SB sport

 

bottom of page